Podrška izvozu MMSPP u Rumuniju i Makedoniju

 

Primeri dobre prakse

FALC EAST D.O.O. KNJAŽEVAC

Od 2004. godine, kada je Kompanija Falc East Srbija kupila knjaževačku „Ledu”, te fabrike „Toza” u Zrenjaninu i „Fruška gora ” u Rumi, u procese modernizacije tehnologije proizvodnje uloženo je blizu pet miliona evra. Danas, u pogonima Falc East Srbija radi više od 1300 radnika. Oni godišnje proizvedu 1.200.000 pari cipela za decu i odrasle. Naša kompanija dobar je primer kako je moguće posustalu obućarsku industriju staviti na zdrave noge.

Proizvodni program u Knjaževcu odvija se u savremenim halama, ukupne površine oko 20 hiljada kvadrata. Hale su opremljene najsavremenijim sistemom za grejanje, ventilacijom i klimatizacijom, što omogućava povoljne uslove za obavljanje svih poslova.

U proizvodnim pogonima Falc East d.o.o. Knjaževac odvija se kompletan proizvodni proces – od sirovine do gotove cipele: modeliranje, krojenje, šivenje, montaža, kontrola i pakovanje.

Falc East d.o.o. Knjaževac ima i organizovanu proizvodnju noževa za krojenje, proizvodnju đonova, kapni i alata od aluminijuma.

Pored proizvodnog pogona, Falc East d.o.o. Knjaževac ima, u krugu fabrike, izuzetno popularan maloprodajni objekat, u kome se modernom obućom snabdevaju mnogi knjaževački mališani i deca iz cele Srbije.

U ovoj fabrici proizvede se svake godine oko milion pari obuće za decu i odrasle. Gotovo celokupna proizvodnja izvozi se na tržišta Amerike, Evropske unije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kine i Indije.

RAS

Izradu sajta podržao RAS
Razvojna agencija Srbije

Kontakt

Jugoistočna razvojna mreža

Kej kola Srpskih Sestara 3/2
18000 Niš

email. office@jrm.rs
Internet. www.jrm.rs

Kancelarija u Zaječaru:
Trg Oslobođenja 1
19000 Zaječar

tel. 019 426 376

Google Maps

Štampa

Please publish modules in offcanvas position.