Platforma JRM

Regionalne agencije za razvoj koje deluje na teritoriji južne i istočne Srbije smatraju da postoji potreba za uvođenjem politike saradnje u dostizanju zajedničkih ciljeva, unapređenju odnosa, razvijanju poverenja, kreiranju i sprovođenju strategija, programa i projekata od obostranog značaja.

Regionalne agencije za razvoj koje deluje na teritoriji južne i istočne Srbije imaju slične vizije jer sve vide južnu i istočnu Srbiju kao progresivno društvo sa jakom ekonomijom.

Stvaranjem Asocijacije „Jugoistočna razvojna Mreža“ Regionalne agencije za razvoj koje deluje na teritoriji južne i istočne Srbije žele da iskažu svoju podršku naporima koje ulaže Vlada Republike Srbije i njene institucije, a pre svih Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave, Ministarstva privrede i finansija, Nacionalna agencija za regionalni razvoj u rešavanju problema regionalnih dispariteta.

Regionalne agencije za razvoj koje deluje na teritoriji južne i istočne Srbije takodje izražavaju svoju zahvalnost naporima međunarodne zajednice, a pre svega Evropskoj Uniji kao i drugim bilateralnim donatorima,  na polju regionalnog razvoja.

Niš, januar 2012 godine 

RAS

Izradu sajta podržao RAS
Razvojna agencija Srbije

Kontakt

Jugoistočna razvojna mreža

Kej kola Srpskih Sestara 3/2
18000 Niš

email. office@jrm.rs
Internet. www.jrm.rs

Kancelarija u Zaječaru:
Trg Oslobođenja 1
19000 Zaječar

tel. 019 426 376

Google Maps

Štampa

Please publish modules in offcanvas position.